Mijn eerste blog

| Comment 0

Heel erg spannend, mijn eerste blog typen en het daadwerkelijk online zetten. Ik zal beginnen mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Nienke Wiels-Haandrikman ben 26 jaar en woon sinds mei samen met mijn man, dochter van 15 maanden en hond Bentley in Zuidlaren (buurt westlaren). Naast mijn dochter heb ik elke dag thuis plek om andere kinderen op te vangen en hoe mooi is dat. Liefde, rust, reinheid, regelmaat en creativiteit is wat ik in grote lijnen te bieden heb. (lees hier meer over onder het kopje “over Berend Botje”).

De reden dat ik een blog maak is omdat ik het leuk vind om zo af en toe een blog online te zetten waarin ik vertel wat er de afgelopen weken is gebeurd bij Berend Botje, zoals feestdagen, de knutselwerkjes, het thema waar we mee werken enzovoort, om zo nog meer te kunnen mee kijken met uw kind tijdens de opvang. Elke maand hebben we een thema, bijvoorbeeld herfst. Met dit thema gaan we aan de gang door bijvoorbeeld bladeren te zoeken, knutselwerkjes hiervan te maken, we zingen hier over en lezen voor over de herfst. In de kalender zal ik de activiteiten proberen bij te houden. Daarnaast eten we gezellig met elkaar aan tafel en is er een speelkamer voor de kleintjes. Hopelijk vinden jullie dit een leuk idee en is mijn blog duidelijk over gekomen, tips en aanmerkingen mogen altijd en tot de volgende blog! En vergeet natuurlijk ook niet verder op mijn site te kijken. 😉

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *