Klein, lief mensje

| Comment 0

Klein, lief mensje, welkom bij Berend Botje! Graag wil ik je iets vertellen, dit keer geen boek maar een waargebeurd verhaal. Kom maar gauw bij mij zitten dan probeer ik het jou rustig uit te leggen. Papa en mama moeten soms werken. Maar daar hoef jij helemaal niets van te merken. Want ook al ben je een dag niet thuis, vandaag is Berend Botje je veilige thuis. Stiekem zal ik je proberen te stimuleren en zonder dat je het merkt motiveren. Bij mij mag je spelen, groeien, ontdekken en “vallen” en zal ik er altijd voor je zijn om je op te vangen. Samen met de andere kinderen hoef jij je niet te vervelen. Van mij krijg je ook drinken, brood en vers fruit, en heel af en toe zelfs iets lekkers, vooruit. Met al mijn liefde zorg ik vandaag voor jou klein, lief mensje. Want jou iedere dag een veilig, liefdevol en uitdagend thuis geven is mijn doel en mijn wens. Ik beloof jou dat ik goed voor jou zorg en papa en mama jou weer met een gerust hart kunnen komen halen aan het eind van de dag. Kom je weer snel bij mij? Klein lief mensje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *